lauantai 13. huhtikuuta 2013

Treeniasiaa

Heippa! Taas on päässyt vierähtämään hälyttävän pitkä tovi siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin. Syytä siihen aloinkin tänään oikein kunnolla miettiä ja aika selkeähän tämä tilanne on; lähiaikoina noin 99% energiastani on nimittäin mennyt treeneihin!



Olen ollut lähiviikkoina entistäkin motivoituneempi liikunnan ja terveellisen ruokavalion suhteen ja siksi päätinkin jakaa tätä innostusta myös täällä blogin puolella! Ja varoituksen sana: voi olla että tästä lähin kuulette enemmänkin juttua sporttisesta puolestani! Toinen syy siihen ettei asukuvia ole pahemmin näkynyt on se, ettei juuri huvita astua ovesta ulos muissa kengissä kuin niissä hyväksi todetuissa maihareissa. (..ja okei, ehkä myös se että olen ollut aivan järjettömän mukavuudenhaluinen) Matkasta bussipysäkille en voi nimittäin edes haaveilla koroissa, sillä ainakin meillä päin on vielä tosi liukasta ja joka aamu talsimani polku on jotenkin ihmeellisen muhkurainen ja vino(?!).



Treeni/juoksukenkien päivitys on jo pitkään ollut takaraivossa, ja nyt vihdoin sain asian hoidettua. Näitä tossuja silittelen kyllä ihan yhtä ihastuneena kuin niitä korollisiakin kenkiä! Nyt ei kyllä puutu tytöstä puhtia, näillähän pääsee melkein lentoon!:D



Ja jos ei nyt ihan överiksi menisi tämä treeni-innostus niin laitetaampa tähän loppuun vielä ne ainokaiset asukuvat tältä viikolta. Olen aivan ihastunut noihin kirkkaana loistaviin farkkuihin!! Peplum paita on itse tehty, kuin myös peplumtyyppinen vyö, johon näpistin tuon solkitsydeemin käyttämättömänä lojuneesta avainnauhasta (siis se sellanen joka kaikilla oli ala-asteella kaulassa:D). Here u go!:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti