maanantai 15. huhtikuuta 2013

Muotibloggari

'Sul on tollaset muotibloggarivaatteet!' viimeistä teinivuottaan viikonloppuna juhlistava kaverini sanoi heti minut nähtyään. En tiedä miten itse määrittelisin käsitteen 'muotibloggarivaatteet', mutta itse ainakin tuossa asussa viihdyin niin hyvin, että se nähtiin päälläni lauantain lisäksi vielä tänä harmaana maanantainakin. Ihanaa kun vihdoinkin on edes pikkiriikkisen lämpimämpää (tai noh, ainakin vähän vähemmän jäätävää), se mahdollistaa nimittäin niin paljon monipuolisempien asujen käyttämisen! Noista sukkiksista eroon pääsyä vielä odotellessa... Tuo hame on muuten tehty tässä postauksessa näkyvästä XL kokoisesta tätipaidasta. Pitsit ovat usein metrihinnaltaan aika kalliita, mutta UFFilta bongattu paita kevensi kukkaroa vain 2€ verran.


Treenipuolella täytyy muuten vinkata kaikille kiinnostuneille ihan mahtavasta (ilmaisesta!) appsista jota tänään kokeilin. Hyvä kaverini vinkkasi tästä mulle ja kyseessähän on siis tietysti NTC - Nike Training Club. Suhtaudun usein vähän varauksella kaikkeen tuollaiseen 'huuhaatreeniin' mutta nyt täytyy kyllä todeta että tehokasta oli! Tämä saattaa olla monille ihan vanha juttu jo, mutta ne jotka tuota eivät vielä ole kokeilleet, suosittelen lämpimästi:)


Smile!:)

2 kommenttia:

  1. muotibloggarivaatteet! ai vitsi. itekki oon huomannu itteni bongailemassa ihmisiä keillä on kivoja tyylejä ja heti alan miettimään et kirjottaakohan ne blogia et vois seurata kun on kiva asu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo, täytyy kyl myöntää et teen itte joskus ihan samaa!:D

      Poista