perjantai 14. syyskuuta 2012

NYC fashion week fall-winter 2012/13

Nuo syksyn ja talven mallistothan esiteltiin tosiaan jo tuossa kevätpuolella. Nyt vasta niitä kuitenkin lähemmin tutkailin ja tässä postauksessa muutamia lemppareitani. Nahka, printit ja turkis näyttävät olevan tämän syksyn kolme suurta, eikä niillä varmaankaan voi mennä pieleen!

Herve Legerin mallistossa näkyi paljon noita nahkanauhaviritelmiä, mitkä itse asiassa näyttävät aika kivoilta. Noin ylilyötyjä virityksiä en ehkä itse pääleni vetäisi, mutta esim. tuosta keskimmäisestä vyöstä jokin kapoisempi versio voisi olla ihan käyttökelponen omissakin asuissa. Jos tuosta oikein innostun niin saattaa olla että minut nähdään kohta ostelemassa nahkanauhaa ja solkia!
Tuo karvahattu ja jättimäinen kuvioneule näyttävät ihanan lämpöisiltä. Noissa saattaisi Suomenkin tuulessa ja tuiskussa pärjäillä! (Yigal Azrouel)
Jason Wun mallistossa ihastuin lähinnä tuohon oikeanpuolimmaiseen takkiin. Tikattu nahka ja printtikuvio toimivat hienosti yhteen!
Marc Jacobs puolestaan kuljetti ainakin minut Liisan ihmemaahan hatuntekijän verstaaseen. Kyseiset päähineet ovat ehkä hiukkasen isohkoja ihan normaaliin päivään, mutta muhkeat jättihakaneulalla kiinnitettävät huivit pitäisivät varmasti lämpimänä ja näyttävät mahtavilta!


Olen useasti miettinyt että haluaisin vaatekaappini piristykseksi jotain sähkönsinistä. Prabal Gurung on yhdistänyt kyseisen värin printtiin ja hyvältä näyttää! Tästä inspiroituneena silmäni ehkä etsiytyvät tulevilla kirppari- ja kankaanetsintäkierroksillani tuohon kutsuvaan väriin..


Toivottavasti näistä saatte ammennettua ideoita omaankin pukeutumiseenne:)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti