sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kirppistelyä

Tänään jaksoin nostaa unisen pääni peittojen välistä ihan aamuvarhaisella (eli klo9.30:D) ja lähteä parin rakkaan ystäväni kanssa kirppisreissulle Vallilan makasiineille. Perille saavuttiin ehkä puoli kahdentoista aikaan ja paikkahan oli jo tuolloin aivan tupaten täynnä! Alkoi välillä oikein ottaa päähän se meininki kun jurot suomalaisen vain rynnivät eteenpäin kyynerpäätaktiikalla eikä voida sanoa edes 'oho', puhumattakaan siitä maagisen 'anteeksi' -sanan käytöstä!

Tämän tytön ärsyyntynyt naamataulu alkoi kuitenkin pikkuhiljaa vääntyä hymyyn kun tajusin löytäneeni eräästä rekistä oikean aarteen: hyväkuntoisen, luonnonvalkoisen, ranskalaisvalmisteisen ja juuri minun kokoiseni villakangasjakun! Itselläni ei mitään tuon tyyppistä vaatekappalettani vielä kaapeistani löydy, joten tuo ihanuus on enemmän kuin tervetullut. Sen varmasti tulette näkemään vielä useammassakin asukuvassa.



Syksystä ja jo hiukan viileämpinä puhaltavista puhureista varmaankin johtuu se, että katseeni harhautui toiseenkin villakangasjuttuun, nimittäin shortseihin. Ja okei, juu, tiedetään, shortsit ei välttämättä ole mikään kaikkein käytännöllisin syysvaruste ainakaan täällä arktisessa Suomessa VAIKKA ne oliskin villakankaiset mutkunmutkun.... ne on vaan niin kivat! Ja lyömpäs vaikka vetoa että kyllä tällä hullulla ja ennakkoluulottomalla pääkopalla noidenkin pöksyjen ympärille jonkin (ainakin melkein) lämmin asukokonaisuus saadaan kasattua!



Lisäksi ostin yhden erään ihan perus miesten villapaidan ja kultaisen rannekorun joista en edes viitsinyt ottaa kuvaa. Ja ai niin! Kankaitakin löytyi ihan kiitettävästi, varsinkin isot palat valkoista ja mustaa pitsiä olivat siellä pöydällä varmasti ihan mua odottelemassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti