perjantai 23. marraskuuta 2012

Haaveiluhetki

Koeviikko ei ole vielä lähelläkään loppuaan, mutta ei kai pieni haaveiluhetki lukemisen lomassa ketään haittaa, eihän? Mietiskelin tässä, että mitkä ovat tämän kauden ajankohtaisimpia trendejä ja kasailin niistä muutaman inspiraatiokollaasin teidän perjantain piristykseksi! Ihan ensiksi tuli mieleen paljetit, joita näkyy vaikka missä eri muodossa. Omasta vaatekaapista niitä löytyy vasta tämän mustan hameen muodossa, mutta jos vain aikaa tekemiseen riittää, niin lisää on tulossa! Silmään sattui mm saman tapaista kangasta kuin tuossa vaaleanpunertavassa hameessa, ja sen nähtyäni päähäni ilmestyi salamannopeasti kuva täydellisistä paljettishortseista! Ne olisi ihana yhdistää vaikka rentoon pehmoiseen neuleeseen... *haaveilua...* Myös paljettijakku on pyörinyt päässä jo pidempään kuin hetken. Mistä ihmeestä oikein löydän aikaa kaikille projekteilleni, häh!?


Toinen kauden must-juttu on ylläripylläri; nahka. Ei varmaan ketään hätkäytä, että syksyllä nahkaa näkyy katukuvassa enemmän, mutta tänä syksynä on kyllä oltu aika paljon monipuolisempia mielestäni, pisteet siitä! Perus nahkatakkien lisäksi on näkynyt vaikka mitä lökäpöksyistä koruihin. Oman korteni kekoon kannoin tällä tekonahkaisella turbaanisysteemilläni. Myös nahkaista peplum-paitaa suunnittelen.. Ja A-linjaista mekkoa tuollaisella pitsireunuksella... jajaja, ideoita on loputtomasti!


Yleensä ah niin keväiset kukkaset on päättäneet tunkea tänne pimeän syksyn keskelle, tosin vähän synkemmissä sävyissä. Minä joka rakastan överinaisellisia juttuja, ihastuin tietysti kukat+peplum yhdistelmään. Kukkajuttuja en olekaan vielä ehtinyt näperrellä, vaikka kangaskin leveähelmaiseen hameeseen onkin jo valmiina odottelemassa... Prkeleen koeviikko, jättäis mut rauhaan niin sais keskittyä kivempiin tärkeempiin juttuihin! 


Barokki on ehkä näistä neljästä kaikkein vähiten esillä ollut trendi, vaikkakin kyllä mielestäni tosi kiva ja mielenkiintoinen. Varsinkin tuo keskimmäinen mekko vetoaa minuun 100% naisellisella leikkauksellaan! Mustavalkoisenakin tuo krumeluurikuvio kyllä houkuttaa. Ai että, kaikkea tekis vaan mieli tehdä! Mekot on vaan niin paljon kivempia kun ruotsin kirjat!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti