perjantai 2. marraskuuta 2012

Prinsessaleikkejä

Piristää kummasti pukeutua välillä överin tyttömäisesti ja leikkiä prinsessaa! Näin jossain kuvan, jossa peplum mallinen yläosa oli yhdistetty leveään kellohelmaan ja kopioin tuon ihanan idean omaan käyttööni. Muhkea hameen sain juuri eilen iltasella valmiiksi ja peplum-paitakin sattui olemaan puhtaana joten noissa tänään hyppelehdin ympäriinsä ja väistelin vesilätäköitä. Tajusin muuten vasta nyt tätä naputellessani että sekä hame, paita, että huivi ovat kaikki itse tehtyjä!


Hiuksetkin saivat tänään hieman sitä normaalia noin 30 sekuntia enemmän huomiota osakseen kun väkersin niihin tuollaisen letti/kiehkurakampauksen. 

Eilen illalla sain siis tuon valkoisen muhkean hameeni valmiiksi. Se syntyi joskus kirpparilta mukaani nappaamasta vanhasta verhosta, eli materialit eivät paljoa maksaneet. Vasta tuon päälle vetäistyäni ja peiliin tirkistäessäni alkoi joku takaraivossani raksuttaa: 'olenko nähnyt tämän hameen jossain ennenkin?' Pienen googlausoperaation jälkeen mysteeri selvisi, on tainnut vähän tulla katseltua Sinkkuelämää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti