torstai 1. marraskuuta 2012

päivän asu ja ylitsepursuava DIY inspiraatio

Halusin tänään ottaa kaiken irti muutamaa astetta lämpimämmästä säästä ja kaivoin vaatekaapista nuo ihanat villakankaiset shortsit. Niiden kaveriksi pääsi vaalea neule, kultaiset korut ja vyö. Tuon vyön olen joskus löytänyt mummun vintiltä ja täytyy kyllä sanoa että olen hirmu tyytyväinen omaan uteliaisuuteeni, ilman sitä en olisi tuotakaan ihanuutta varmaan koskaan löytänyt. Olkaa uteliaita! 





Päässä pyörii jatkuvasti vaikka kuinka monta DIY ideaa, ja vaikka ompelukonettani aika tiuhaa tahtia surisutankin, en millään ehdi tehdä kaikkia päähäni pälkähtäviä juttuja vaikka kuinka haluaisin. Haahuilin hetken netin ihmeellisessä maailmassa ja nappasin tähän muutamia mieltäni kutkuttavia ideoita.


Pitsi pyörii päässäni ilmeisesti aika paljon,
tähänkin mekkoon ihastuin nimittäin ihan täysillä.
Selkämys on yksinkertaisuudessaan nerokas ja
helppo toteuttaa.
Yllättääkö ketään että olen edelleenkin hulluna
 maximekkoihin? Mua ei ainakaan:D Varsinkin
tuollainen valkoinen pitsiunelma näyttää ihanan
raikkaalta!



Aika epämariamaiseen tapaan olen viime aikoina
lämminnyt myös idealle turkiksesta. Tai no tekoturkiksesta
tietenkin, oikeaa en pystyisi käyttää, hrrr..
Pikkulaukun muodossa siihen voisi ehkä ensin totutella..
...ja sitten kun olen hiukan totutellut, voisin olla yhtä hurja kuin Rachel Zoe,
ja tehdä ihan kokonaisen karvaliivin!


Tällainen solmukoru on myös pyörinyt mielessä
jo pidemmän aikaa, sopivaa köyttä en vain ole
löytänyt mistään.. Tekemisessäkään ei varmasti menisi
kauaa, kärsimättömän DIY-intoilijan unelma!

Minulla on päässäni kuva täydellisestä
villakangasviitasta. Se ei ole tällainen, mutta vähän
sinne päin... Haaveilen laittavani siihenkin mustat
tekonahkakanttaukset!












Tässä on nyt ehkä poimittuna noin yksi miljoonasosa kaikista jutuista mitä haluaisin tehdä, mutta jostain pitää alottaa eiks je. Pidän puhelimessani listaa erilaisista ideoista ja se kasvaa uhkaavasti lähes päivittäin, eli kiirettä täytyy pitää jos aijon pysyä mielikuvitukseni perässä! Mutta eihän kaikkea tosin tarvitsekaan ehtiä, fiilistelykin on ihan kivaa. Pari kappaletta DIY juttuja on nytkin työn alla, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Yhdestä hamosesta ehkä jo huomenna jos vaan suinkin ehdin sen saada valmiiksi!

2 kommenttia:

  1. Itsekin käytän mielellään shortseja niin pitkään kuin niissä tarkenee. Nyt olen kyllä jo haudannut shortsit syvälle kaapin kätköihin. Miehenä en tietenkään ole shortsien kanssa käyttänyt noita sukkahousuja. Mutta jotenkin tuntuu ihmeelliseltä, miten joku tarkenee vielä shortseissa. Ehkä sinulla vaan on jotenkin parempi tuo lämmön hallinta. Vai pitäisikö sittenkin ottaa tuollaiset sukkahousut käyttöön shortsien kanssa. Olisi siinä ainakin muilla ihmisillä ihmettelemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noissa shortseissa vielä sukkisten kera tarkenee, näkyyhän katukuvassa vielä hameitakin sukkahousujen kera. Taitaakin vaan olla niin että shortsit on mielletty niin kesäiseksi vaatekappaleeksi että niiden näkeminen syksymmällä tuntuu hassulta.. Siinä taitaiskin muutama ihminen joutua hierasemaan silmiään jos sinä vetäisisit sukkikset jalkaan!:D

      Poista