torstai 11. lokakuuta 2012

Täydellinen kirjekuorilaukku

Terveiset vaan täältä vällyjen välistä! Minuun on nyt joku ilkeä syksypöpö päässyt iskemään ja siitä johtuen tänään aamulla suusta tuli vain surkeaa ininää ja kähinää. Päätin siis, että parempi olla tämä päivä kotosalla tiukasti villapaitoihin ja viltteihin kääriytyneenä. Sen seurauksena ehdin kuvailla teille eilen valmistuneen kirjekuorilaukkuni. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt kaupoista itselleni sopivan mallista ja väristä yksilöä, mutta sellaiseen en ole vielä ainakaan toistaiseksi törmännyt, joten päätin näpertää sellaisen itse. Eurokankaasta löytyi juuri sopivaa kangasta, niitit olin tilannut jo aiemmin ja kovikkeena laukulle ryhtiä antamaan leikkelin palasiksi yhden paperien säilytykseen tarkoitetun kansion. Jonkun verran piti kyllä pähkäillä ja miettä, ratkojallakin välillä tuli tuota temppuilevaa kangasta uhkailtua mutta lopputuloksesta tuli viimein juuri sellainen kuin halusinkin.







Kaupoissa näkemissäni kirjekuorilaukuissa on mielestäni yksi erittäin vakava ongelma: niihin ei mahdu sisään kuin hyvällä tuurilla ehkä noin kaksi paperia.. Päätin siis korjata tuon epäkohdan tässä omassa versiossani laittamalla laukkuun noin 5cm levyisen pohjan. Otin vielä oiken havainnollistavan kuvankin että kyllä mahtuu tavaraa!



Mitäs olette mieltä? Itse ainakin olen lopputulokseen todella tyytyväinen, pitää vielä yrittää ehtiä tuota käyttää tässä syksyllä, talvivaatteisiin tuo ei ehkä nimittäin sovi.. Aina voi tietenkin yrittää!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti