torstai 25. lokakuuta 2012

Yksi hame, viisi asua - päivä 4

Tänään on ollut ihana päivä! Kaikki tuntuu sujuvan mukavasti, ilma on pirteän kirpeä eikä juuri ole stressattavia asioita. Tai olishan niitä mutta olen ottanut sellaisen asenteen etten turhia stressaile! Aamulla oli mielikuvitus kaikonnut jonnekkin maanrakoon enkä sitä sieltä saanut kalasteltua, joten päädyin siihen että less is more, yksinkertaisuus on kaunista ja sitä rataa. Hameen kaverina maiharit, trikoopaita, muhkea jättiläishuivi ja se jo hyvinkin tutuksi tullut nutturakampaus. Sen verran oli sentään aamulla aikaa (en käsitä miten tällainen erhe pääsi tapahtumaan, yleensä aamuni ovat nimittäin pelkkää sekopäistä säntäilyä ympäriinsä) että ehdin taiteilla smoky eyes luomivärit naamalle, niin ei sentään ihan hissutteluksi mennyt tämäkään päivä.


Kukaanhan ei sitten huomaa että hame on hassusti vinossa... Aina ei voi olla täydellinen!

Eilen ostettu talvitakkikin tuli heti tarpeeseen kun aamusella oli pakkasen puolella. En tiedä johtuuko tämä ihme pirteyteni tänään juurikin tuosta pakkasesta, vai kenties siitä että olen nukkunut toivottoman vähän ja siksi hysteerinen, mutta olen ollut koko päivän kuin mikäkin kylähullu pirteyskohtauksineni. Se kylähullu vieraili asukuvissakin...!


Laitanpas vielä pari kuurafiilistelykuvaa teille pällisteltäväksi niin ei sitten jää päälimmäisenä mieleen tuon edellisen kuvan aiheuttamat traumat! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti