maanantai 22. lokakuuta 2012

Yksi hame, viisi asua - päivä 1

Otsikon mukaisen haasteen otin itselleni siis täksi viikoksi. Ihan tahallani aion nyt hankaloittaa aamujani! Kuten eilen jo kirjoittelinkin, tämän viikon jälkeen olen joko saanut kyseisestä hameesta tarpeekseni koko loppu elämäkseni, tai sitten olen löytänyt sille monia uusia yhdistelyvaihtoehtoja. Koko tämä elämänvaikeutusideani lähti siis siitä kun muutama viikko takaperin tuskailin sovituskopissa kaverilleni että pitäisikö tuo hame mukaansa nappaista, ja hän totesi että osta, mutta vain jos keksi viisi eri asua sen ympärille. Täytyy myöntää että ihan sillä sekunnilla ei viittä täydellistä yhdistelmää päähäni pälkähtänyt (ostinpas silti hahhah:P), mutta eiköhän tämä jälkeenpäinkin toimi ihan yhtä hyvin! Tässä siis ekan päivän tulos:




Nyt on jo niin kylmä että oli pakko kääriytyä talvitakkiin! Kyseinen yksilö on muutama vuosi sitten NYCistä tänne pohjolaan raahattu, mutta hakusessa olisi myös kyllä joku hupullinen takki tuon rinnalle..

























Asusteeksi mukaani nappasin pari näyttävää puukorua jotka olen jostain syystä mieltänyt vain kesäkoruiksi. Tänään koin kuitenkin kivan ahaa-elämyksen kun tajusin etteivät näytä kyseiset killuttimet ollenkaan pahalta valkoisen neuleenkaan kanssa. Ja pakko vielä hehkuttaa että olipas kylmyydestä huolimatta ihana ilma tänään! Noista kuvistakin välittyy mukavasti kuulaus ja raikkaus, sellanen erityinen tunnelma..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti